10 Σημάδια που αποδεικνύουν ότι του αρέσεις

Pinterest

Του αρέσω ή όχι; Πόσες φόρες δεν έχεις μπει σε αυτό το δίλημμα; Όσα χρόνια και αν περάσουν, όσο εμπειρία και αν έχεις στο φλερτ πάντα μπαίνεις σε αυτό το δίλημμα και θα έχεις τις αμφιβολίες σου. Και είναι απόλυτα φυσιολογικό να αισθάνεσαι έτσι. Ιδίως αν εσύ είσαι ερωτευμένη μαζί του. Και μην νομίζεις ότι είσαι μόνο εσύ που αισθάνεται έτσι. Άντρες και γυναίκες βασανίζονται από αυτό το ερώτημα.

Δεν χρειάζεται όμως να περιμένεις από τον άλλον να έρθει και να σου αποκαλύψει τα συναισθήματά του για εσένα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να μάθεις να διαβάζεις τη γλώσσα του σώματος. Τη μοναδική γλώσσα στον κόσμο που είναι κοινή για όλους, δεν χρειάζεται να πας σε σχολείο για να την μάθεις και λέει πολλά περισσότερα από ότι θα μπορούσαν να πουν οι λέξεις. Το θέμα λοιπόν είναι να παρατηρήσεις και να αναλύσεις τη γλώσσα του σώματός του, τις κινήσεις του και τη στάση του. Εάν καταφέρεις να τις αποκωδικοποιήσεις θα έχεις βρει και την απάντηση στο ερώτημά σου. Φρόντισε, βέβαια να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική και παρατηρητική, γιατί πολλές φορές συμβαίνει να βλέπουμε μόνο όσα θα θέλαμε να δούμε και τελικά να πέφτουμε έξω. Πρέπει να κοιτάζεις σφαιρικά την κατάσταση, να τον ψυχολογείς, να διαβάζεις τις κινήσεις τους και να ακούς αυτά που λέει.

Εμείς λοιπόν βρήκαμε 10 σημάδια / ενδείξεις που μπορούν να σε βοηθήσουν να καταλάβεις εάν ένας άντρας ενδιαφέρεται για σένα. Δεν είναι απαραίτητο να συμβαίνουν όλα αυτά μαζί. Όπως, άλλωστε, είπαμε και προηγουμένως πρέπει να τον παρατηρείς από πολλές απόψεις. Είσαι έτοιμη λοιπόν να δεις τα 10 σημάδια για να καταλάβεις εάν του αρέσεις;

Πάτησε Επόμενη για να διαβάσεις περισσότερα.

Επόμενη
Μοιράσου το

Comments are closed.