Έχεις Σκεφτεί Ποτέ Ότι Το Παιδί Σου Έχει Πέσει Θύμα Μπούλινγκ Στο Σχολείο;

Pinterest

Ξέρω ακριβώς τι σκέφτεσαι. “Δεν πρόκειται να συμβεί στο δικό μου το παιδί.” “Το έχω μεγαλώσει έτσι για να ξέρει πως να τα αποφεύγει αυτά”. Αλλά οι νταήδες δεν δίνουν δεκάρα για το πως έχεις μεγαλώσει το παιδί σου. Το περιβάλλον του σχολείου μπορεί να γίνει πολύ εχθρικό για κάποια παιδιά. Οι συμμαθητές τους πολλές φορές θα τα κοροϊδέψουν και θα τα στοχοποιήσουν αν νιώσουν την παραμικρή αδυναμία από μέρους τους.

Υπάρχουν άπειρες ιστορίες από παιδιά που τρομοκρατούνται στο σχολείο για ολόκληρους μήνες ενώ ταυτόχρονα φοβούνται ή ντρέπονται να μιλήσουν για αυτό στους γονείς ή τους δασκάλους τους. Ως γονιός, η δουλειά σου δεν τελειώνει με το να προετοιμάσεις το παιδί σου για αυτές τις καταστάσεις. Πρέπει να είσαι προσεκτικός για οποιοδήποτε σημάδι μπορεί να σου δείχνει ότι το παιδί σου κρύβει πράγματα από εσένα. Είναι πολύ σημαντικό να μάθουμε να αποκρυπτογραφούμε αυτά τα σημάδια του μπούλινγκ και να καταλαβαίνουμε τι ακριβώς συμβαίνει.

Εδώ στο crunchposts μαζέψαμε τα 8 πιο συνηθισμένα πράγματα που μπορείς να παρατηρήσεις στη συμπεριφορά του μικρού σου για να καταλάβεις αν παρενοχλείται στο σχολείο.

Πάτησε επόμενη για να μάθεις το πρώτο από αυτά.

Επόμενη
Μοιράσου το

Comments are closed.