Είσαι Κοπέλα Μεταξύ 20 και 30 Ετών; Δωρεάν Μαθήματα Ζωής Από 2 Επιτυχημένες 40άρες

Pinterest

Όλοι χρειαζόμαστε κάποιες φορές συμβουλές στη ζωή μας. Όσο καλά κι αν πιστεύουμε ότι τα καταφέρνουμε, είναι αναπόφευκτο ότι κάποια στιγμή θα πιάσουμε πάτο. Οπότε γιατί να μη μας βοηθήσει κάποιος που έχει ήδη βρεθεί σε αυτή τη θέση; Η εμπειρία είναι ό,τι πιο σημαντικό όταν μιλάμε για σημαντικές αποφάσεις ζωής.

Πάρτε για παράδειγμα όλες τις γυναίκες που διανύουν την τρίτη δεκαετία της ζωής τους. Κάνουν πιο πολλά λάθη απ’ όσα μπορούν να μετρήσουν. Κάθε φορά νομίζουν ότι έχουν βρει μια ισορροπία στη ζωή τους και κάθε φορά μετά από λίγο όλα καταρρέουν. Υπάρχει εκείνη που δουλεύει ασταμάτητα, η άλλη που πάντα επιλέγει τους χειρότερους άντρες, εκείνη εκεί που προσπαθεί πάντα υπερβολικά ή και αυτή που δεν τα πάει καλά με την ειλικρίνεια. Όπως και να χει, είμαστε άνθρωποι και είμαστε προγραμματισμένοι να έχουμε ελαττώματα. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι δεν πρέπει να προσπαθούμε να γίνουμε καλύτεροι!

Εδώ στο crunchposts αποφασίσαμε να μιλήσουμε με 2 επιτυχημένες γυναίκες που έκαναν πολύ δυνατές φιλίες στη ζωή τους και παρακάτω θα δεις τι μας είπαν. Πολλά από αυτά θα σε κάνουν να σκεφτείς.

Πάτησε επόμενη για να ξεκινήσεις να διαβάζεις τις συμβουλές τους.

Επόμενη
Μοιράσου το

Comments are closed.