Εσύ Ήξερες Ότι Μπορείς να Προσφέρεις στο Περιβάλλον Κάνοντας Αυτά τα 14 Μικρά Πραγματάκια;

Pinterest

Βαθιά μέσα μου, ειλικρινά πιστεύω ότι οι περισσότεροι νοιαζόμαστε για τον πλανήτη μας και θέλουμε να βοηθήσουμε. Αλλά το να σώσεις το περιβάλλον ακούγεται βουνό για κάποιους. Είναι πράγματι δύσκολο να πιστέψεις ότι μπορείς να αλλάξεις τον κόσμο όταν βλέπεις τους πάγους να λιώνουν στον Αρκτικό με αυξανόμενους ρυθμούς και όταν ο Ντόναλντ Τραμπ, ίσως ο ισχυρότερος άνθρωπος του κόσμου δεν πιστεύει ότι η κλιματική αλλαγή είναι αληθινή. Ακόμα κι έτσι, δεν πρέπει να απογοητευόμαστε. Μπορούμε να κάνουμε πολλά για το περιβάλλον αλλάζοντας τα μικρά πράγματα στην καθημερινότητά μας.

Μερικά από αυτά μπορεί να σου φαίνονται εντελώς ασήμαντα, αλλά σκέψου ότι μιλάμε για συνήθειες που επαναλαμβάνεις και εσύ και όλοι οι άλλοι καθημερινά. Αν καταφέρεις να αλλάξεις τη ζωή σου με αυτές τις μικρές αποφάσεις, στο τέλος μπορείς να πετύχεις κάτι πολύ σημαντικό. Και ξέρω ότι το να αλλάζεις συνήθειες δεν είναι εύκολο. Σε όλους μας αρέσει να κάνουμε τα πράγματα με ένα συγκεκριμένο τρόπο και αντιστεκόμαστε σε οτιδήποτε μας βγάζει από τη βολή μας. Πίστεψέ με όμως, η αρχή είναι το μόνο δύσκολο κομμάτι, μετά γίνεται πιο εύκολο. Και εν τω μεταξύ θα έχεις σώσει τον πλανήτη και τον εαυτό σου.

Έτσι, φτιάξαμε μια λίστα με 14 μικρά πραγματάκια που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Μπορείς να τα ξεκινήσεις σήμερα και αμέσως να είσαι πιο φιλικός στο περιβάλλον απ’ ότι χτες. Και ίσως να γλιτώσεις και κάποια χρήματα παράλληλα!

Πάτησε επόμενη για να διαβάσεις το πρώτο από αυτά.

Επόμενη
Μοιράσου το

Comments are closed.