Μην Φορέσεις Ποτέ Αυτά τα 9 Ρούχα στο Αεροπλάνο

Pinterest

Υπάρχει ένα δίλημμα που όλοι πρέπει να αντιμετωπίσουμε κάποια στιγμή στη ζωή μας. Πως στο καλό μπορούμε να ντυνόμαστε ωραία μέσα σε μια πτήση, ενώ παράλληλα να είμαστε άνετα για αρκετές ώρες;

Πρόκειται για ένα ζήτημα που πολλοί άνθρωποι, εμού συμπεριλαμβανομένου, δεν έχουν καταφέρει να λύσουν ξανά και ξανά. Πρέπει να επιλέξεις κάτι αρκετά πρακτικό ώστε να μπορείς να ανέβεις τις σκάλες του αεροπλάνου. Όλοι σε κοιτάζουν ενώ περνάς από το διάδρομο συνεπώς θέλεις να φαίνεσαι όσο πιο περιποιημένος γίνεται. Το κλιματιστικό είναι υπερβολικά κρύο μέσα στο αεροπλάνο που σημαίνει ότι ένα κομμάτι της ντουλάπας σου σίγουρα δεν είναι κατάλληλο. Η όλη κατάσταση είναι πολύ δύσκολη αν δεν είσαι προετοιμασμένος.

Ευτυχώς για σένα, εμείς εδώ στο Crunchposts έχουμε φτιάξει μια λίστα με 9 πράγματα που δεν πρέπει με τίποτα να βάλεις κατά τη διάρκεια της πτήσης σου. Μερικά μπορεί να σου φαίνονται προφανή ενώ άλλα σίγουρα θα σε εκπλήξουν. Ακολούθησε αυτές τις συμβουλές για να φτάσεις στον προορισμό σου χαρούμενος και μοδάτος ταυτόχρονα!

Πάτησε επόμενη για να συνεχίσεις να διαβάζεις.

Επόμενη
Μοιράσου το

Comments are closed.