Οι 7 Κορυφαίες Χώρες για να Ζήσεις Μετά τη Σύνταξη

Pinterest

Ζούμε στον 21ο αιώνα, όπου τα ταξίδια και οι επισκέψεις σε ξένες χώρες είναι πιο εύκολα από ποτέ. Πολλοί άνθρωποι θεωρούν τα ταξίδια κατάλληλα αποκλειστικά για νέους οι οποίοι ψάχνουν νέες απολαύσεις. Αλλά οι καιροί έχουν αλλάξει. Η πραγματικότητα είναι ότι η μετακόμιση στο εξωτερικό μετά τη σύνταξη είναι μια καινούρια τάση που είναι πολύ δημοφιλής αυτή τη στιγμή σε ολόκληρο τον κόσμο. Πρόσφατα δημιουργήθηκε και ο Global Retirement Δείκτης από το International Living, που παρουσιάζει τις καλύτερες χώρες στον κόσμο για αυτό το σκοπό.

Αυτός ο δείκτης είναι μια καλή αρχή για να ψαχτείς, αλλά αν θες να μετακομίσεις σε μια νέα χώρα, είναι σημαντικό να σκεφτείς καλά τις επιλογές σου. Εμείς στο crunchposts, σου προσφέρουμε μια λίστα με τις καλύτερες χώρες για να διαλέξεις. Για αυτά τα αποτελέσματα έχουμε υπολογίσει ένα σκορ για κάθε χώρα σύμφωνα με το κλίμα της, τη διαδικασία έκδοσης Visa και το κόστος ζωής. Το σίγουρο είναι ότι όλες θα σου προσφέρουν εξαιρετική ποιότητα ζωής καθώς μεγαλώνεις. Περιέργως, η πλειοψηφία αυτών των χωρών είναι ισπανόφωνες!

Επίσης προτείνουμε προτού κάνεις αυτό το μεγάλο βήμα, να επισκεφτείς τουλάχιστον μια φορά την χώρα για διακοπές. Στην τελική, τα γούστα του καθενός είναι διαφορετικά.

Πάτησε επόμενη για να μάθεις την πρώτη χώρα.

Επόμενη
Μοιράσου το

Comments are closed.