Οι 8 Κορυφαίες Διαδρομές Τρένων Που Θα Σου Κόψουν την Ανάσα!

Pinterest

Οι περισσότεροι άνθρωποι θεωρούν τα ταξίδια με τρένο σαν απομεινάρι μιας άλλης εποχής. Τα αεροπλάνα έχουν εδραιώσει πλήρως τη θέση τους σαν το πιο δημοφιλές μέσο μεταφοράς για τα μακρινά ταξίδια και είναι σαν να στρεφόμαστε στο τρένο μόνο όταν δεν έχουμε άλλη επιλογή. Παρ’ όλα αυτά, υπάρχουν πολλά ωραία πραγματάκια σε ένα ταξίδι με τρένο. Η αδιάκοπη κίνηση, η πιθανότητα να γνωρίσεις ανθρώπους τους οποίους δεν θα γνώριζες σε άλλη περίπτωση, η ευκαιρία να καθίσεις στο παράθυρο και να απολαύσεις το συνεχώς μεταβαλλόμενο τοπίο.

Εντάξει, η αλήθεια είναι ότι δεν μπορείς να ζήσεις όλα τα παραπάνω σε οποιοδήποτε τρένο στον πλανήτη. Μερικές διαδρομές δεν έχουν τίποτα το ενδιαφέρον και πραγματικά αν είσαι κουρασμένος ίσως είναι καλύτερα να πέσεις για έναν υπνάκο. Από την άλλη όμως, υπάρχουν ταξίδια με τρένο σε κάθε γωνιά του πλανήτη που απλά κόβουν την ανάσα σου. Πολλοί ταξιδιώτες τα θεωρούν μια μοναδική εμπειρία που πρέπει οπσωδήποτε να ζήσεις μια φορά στη ζωή σου.

Έτσι, η συντακτική ομάδα του Crunchposts αποφάσισε να φτιάξει μια λίστα με τις 8 απίστευτες διαδρομές τρένων σε ολόκληρο τον κόσμο, σύμφωνα με τους ανθρώπους που έχουν πράγματι επιβιβαστεί σε αυτά.

Πάτησε επόμενη για να διαβάσεις την πρώτη.

Επόμενη
Μοιράσου το

Comments are closed.