Οι 9 πιο Άβολες Στιγμές στο Πρώτο Ραντεβού

Pinterest

Επανέλαβε μετά από μένα. Τα πρώτα ραντεβού είναι τα χειρότερα. Και οι δύο είστε αγχωμένοι. Δεν έχεις ιδέα για τι θέμα πρέπει να μιλήσετε. Θέλεις να κρύψεις ότι σε κάνει να νιώθεις άβολα με την εικόνα σου και ταυτόχρονα να είσαι ο εαυτός σου. Ελπίζεις το μέρος που διάλεξες να μην φαίνεται χάλια στον παρτενέρ σου. Ποιος θα πληρώσει το λογαριασμό στο τέλος; Και τι θα συμβεί μόλις φύγετε από το μαγαζί; Όλα αυτά μου βγαίνουν εντελώς φυσικά και δεν είμαι καν σε ένα ραντεβού αυτή τη στιγμή.

 

Για να σε βοηθήσουμε να προετοιμαστείς για το πρώτο ραντεβού, φτιάξαμε μια λίστα με τις πιο άβολες και ντροπιαστικές στιγμές που είναι πιθανόν να σου συμβούν.

1. Η πρώτη επαφή είναι παράξενη

Γενικά να ξέρεις ότι στις περισσότερες περιπτώσεις τα πρώτα λεπτά του ραντεβού είναι τα πιο άβολα. Η πρώτη χειρονομία όταν βρίσκεστε είναι ένα τεράστιο μυστήριο. Δεν ξέρεις αν πρέπει να προτιμήσεις μια αγκαλιά, ένα φιλί στο μάγουλο ή μια απλή χειραψία. Μια φορά ένιωθα αρκετά σίγουρη και πήγα για ένα φιλί στο μάγουλο αλλά καθώς το έκανα συνειδητοποίησα ότι το ραντεβού είχε ήδη προτάξει το χέρι του για μια τυπική χειραψία. Κατέληξα να κάνω μια τραγική χορευτική φιγούρα ακριβώς μπροστά μου και όλο το βράδυ ντρεπόμουν να τον κοιτάξω.

Επίσης, αν πρόκειται για ραντεβού στα τυφλά ή για μια online γνωριμία, μπορεί να μην τον αναγνωρίσεις αμέσως. Το χειρότερο βέβαια είναι να μη σε αναγνωρίσει αυτός. Σταμάτα σε παρακαλώ να βάζεις 100 φίλτρα στις φωτογραφίες και ενημέρωσέ τον για το τι θα φοράς ώστε να αποφύγετε και οι δύο την ντροπή.

Πάτησε επόμενη για να συνεχίσεις να διαβάζεις.

Επόμενη
Μοιράσου το

Comments are closed.