Οι 9 πιο Άβολες Στιγμές στο Πρώτο Ραντεβού

Pinterest

2. Ένας απ’ τους δύο έχει αργήσει

Μπορεί να συμβεί μια στο τόσο. Ίσως δεν έχεις ξαναπάει σε εκείνο το εστιατόριο και χάθηκες ή δεν έβρισκες να παρκάρεις. Αλλά ακόμα και μια καθυστέρηση 15-20 λεπτά μπορεί να κάνει την κατάσταση πολύ άβολη για αυτόν που περιμένει. Οι σερβιτόροι θα αρχίσουν να χασκογελάνε και εσύ θα αναρωτιέσαι γιατί βγήκες από το σπίτι σου αυτό το βράδυ.

Αν βλέπεις ότι θα καθυστερήσεις, προσπάθησε να ειδοποιήσεις από νωρίτερα, για να μην νιώθει κανείς παρατημένος. Και αν εσύ βρεθείς σε μια θέση όπου περιμένεις περισσότερο από μισή ώρα χωρίς ειδοποίηση, έχεις την άδειά μου να φύγεις όπως είσαι και να μην του ξαναμιλήσεις ποτέ. Αυτή η συμπεριφορά είναι πολύ κακό σημάδι ανευθυνότητας και αγένειας.

3.  Καταλαβαίνεις ότι δεν ενδιαφέρεσαι μέσα σε 5 λεπτά

Φτάνετε λοιπόν, κάθεστε και ξεκινάτε ψιλή κουβεντούλα. Και εσύ μετά από τις πρώτες ατάκες καταλαβαίνεις ότι κάτι δεν πάει καλά. Απλά δεν ενδιαφέρεσαι, δεν είναι ο τύπος σου. Τι κάνεις; Δεν θέλεις να είσαι αγενής και να φύγεις μετά από 5 λεπτά. Και ταυτόχρονα, δεν θέλεις να κάτσεις να φας με κάποιον ενώ υποκρίνεσαι ότι σε ενδιαφέρει η μουσική που ακούει.

Υπάρχει το κλασικό κόλπο με ένα φίλο που σε παίρνει τηλέφωνο μισή ώρα μετά για να σε βοηθήσει να βρεις μια καλή δικαιολογία για να φύγεις. Το ραντεβού σου δεν θα το χάψει, αλλά εσύ θα νιώσεις κάπως καλύτερα. Διαφορετικά, όλο το βράδυ θα σκέφτεσαι “Πρέπει να φύγω ΤΩΡΑ από εδώ” ενώ στην πραγματικότητα θα λες “Ήσουν όντως οδηγός λεωφορείου ε; Πολύ ενδιαφέρον!”

Πάτησε επόμενη για να συνεχίσεις να διαβάζεις.

Προηγούμενη Επόμενη
Μοιράσου το

Comments are closed.